Снимка БулфотоОгромна трагедия се случи в София. Момче изгуби живота си след

...
Снимка БулфотоОгромна трагедия се случи в София. Момче изгуби живота си след
Коментари Харесай

16-годишен мъж почина след токов удар от уличен стълб в София

Снимка Булфото

Огромна трагедия се случи в София. Момче изгуби живота си след безразсъден случай. 16-годишен юноша умря след токов удар в София. Инцидентът е станал през днешния ден по обед. В 12:45 в „ Спешна помощ ” е получен сигнал за тежко потърпевшо момче в региона на пешеходната пътека пред болница „ Св. Иван Рилски ” в София.

По първична информация, младежът се подпрял на необезопасен махленски дирек на бул. „ Иван Гешов ”. Последвал токов удар, вследствие на който младежът съвсем мигновено останал без сърдечна активност.  

На третата минута на място е пристигнала кола за спешна помощ, която откарала тежко потърпевшото момче в най-близката противошокова зала. За страдание, малко по-късно 16-годишният юноша е умрял. 

На този стадий няма информация за какво и по какъв начин махленски дирек не е бил обезопасен и за какво високо напрежение е протичало по него. Разследването по случая продължава, написа nova.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР